top of page

FORMAT FAMILY FACILITIES

We begrijpen als geen ander dat de juiste technische ondersteuning essentieel is voor het creëren van hoogwaardige en onvergetelijke audiovisuele producties. Daarom hebben we geïnvesteerd in een uitgebreid arsenaal aan geavanceerde AV-apparatuur en waaronder cutting-edge verborgen camera-technologieën, die voldoen aan de meest veeleisende behoeften van onze projecten en klanten. Dit bedrijfsonderdeel is ondergebracht onder 'Format Family Facilities'. 

Geavanceerde AV-Apparatuur

Wij beschikken over de nieuwste AV-apparatuur, variërend van camera's tot audiosystemen, waarmee we hoge normen van beeld- en geluidskwaliteit kunnen handhaven.

Verborgen Camera Expertise

Onze crew is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de opbouw, het wegwerken en het gebruik van verborgen camera's voor zowel documentaires, reality-tv als commerciële doeleinden. Met oog voor detail en discretie deze apparatuur aangestuurd door onze operators om beoogde resultaten te bereiken.

In-house postproductie

Naast onze technische faciliteiten kan het volledige pallet aan postproductiediensten worden verzorgd op de Lage Naarderweg in Hilversum. Of het nu gaat om de montage, audionabewerking of kleurcorrectie (grading), wij hebben de expertise en technologie om vrijwel elk project van begin tot eind te verzorgen. Hierdoor gaat er geen tijd verloren en kunnen wij uiterst efficiënt elk AV- project voltooien. Een pre voor veel van onze klanten.

bottom of page